Sponsorer: 

BORNHOLMS
PRODUKTHANDEL
TLF 5695 1129

 

 

 Vi søger sponsorer bl.a.
 til:
Hermed en højaktuel kommentar til den nye bekendtgørelse, der træder i kraft med virkning fra den 6. november 2006.  
 

 Dæk
 Fælge
 Fjedre
 Støddæmpere
 Motortuning
 Servisevogn
 Styling
 Vask
 Flybilletter
 Olie
 Benzin
 Kørebeklædning
 Showbeklædning
 Sportssæder
 5 punkts Seler
 Pit-telt
 Forplejning
 Lakering

Rallykørsel fremover uden tårnhøj bilafgift
 
- Det er med meget stor tilfredshed, jeg erfarer, at skatteminister Kristian Jensen nu har underskrevet en bekendtgørelse, der med et slag gør det økonomisk overkommeligt for unge mennesker af dyrke rallysport, siger folketingsmedlem for Venstre, Kristian Pihl Lorentzen. - Under valgkampen i januar 2005 gjorde en del motorsportsfolk mig opmærksom på det dybt urimelige i, at rallykørere skal betale en tårnhøj registreringsafgift på deres sportsrekvisit, rallybilen. Bilen er nemlig specialbygget og kan slet ikke bruges til almindelig kørsel. Urimeligheden betyder, at det hidtil har været meget dyrt at dyrke rallysport, hvilket har afholdt mange unge med benzin i blodet fra at dyrke fart og spænding under ordnede og sikre forhold. Det har utvivlsomt betydet flere af de såkaldt "boulevard-ræsere", der kører som vanvittige på offentlig vej - til fare og gene for deres medtrafikanter. For specielt unge mænd har benzin og fart i blodet - det er en kendsgerning. Det havde jeg også selv som 18-22 årig, men fandt stor fornøjelse i mit medlemskab af Kjellerup og Omegns Motorklub, hvor jeg ivrigt dyrkede bilorientering samt pålidelighedsløb.
 
Jeg lovede derfor at kæmpe politisk for en fjernelse af den urimelig afgift på rallybiler. Efter min indtræden i Folketinget kontaktede jeg skatteminister Kristian Jensen, der godt kunne se det urimelige i den høje afgift på biler, der alene benyttes til rallysport på godkendte og afspærrede områder og veje. Desuden har jeg haft et tæt og frugtbart parløb med Dansk Automobil Sports Union (DASU) samt Dansk Rally Forening.
   
- Derfor glæder det mig naturligvis rigtig meget, at det nu er lykkedes at indfri det løfte til motorsporten, som jeg gav i valgkampen. Det bliver nu langt billigere at dyrke rally, hvilket vil betyde en kraftig saltvandsindsprøjning til motorsporten. Mange flere unge vil kunne overkomme at køre rally, hvilket givetvis vil forbedre sikkerheden på vejene - til gavn for os alle. Der er stor grund til at gratulere motorsporten med denne landvinding, slutter Kristian Pihl Lorentzen.
 

 

Presentation af Prebens
BMW M3

Bilhuset 2005

Hasle Auto 2005

 

 

 

 

Tire Size Calculator

Data på hjul, hjulbolte, og krydsmål,

DÆK tabel

 
 

TOP